Ballondecoratie voor 40-jarig Jubileum van ICRA in Rotterdam

Over het project:

In opdracht van de International Conference on Robotics and Automation (ICRA) mochten wij de aankleding verzorgen voor hun 40-jarig jubileum. Dit bijzondere evenement vond plaats in de iconische Cruise Terminal in Rotterdam. Het doel was om een feestelijke en professionele sfeer te creëren die het belang van deze mijlpaal onderstreepte en indruk zou maken op de internationale gasten.

Voor de decoratie van dit evenement hebben we gebruik gemaakt van diverse ballondecoraties in de kleuren paars, goud en wit, die de elegante uitstraling van het evenement versterkten. Een van de blikvangers was een grote, op maat gemaakte ballonnenboog die als een indrukwekkende entree diende. De boog, uitgevoerd in een organische stijl, werd samengesteld uit ballonnen in verschillende maten, wat zorgde voor een speels en toch professioneel effect.

Daarnaast hebben we een balloninstallatie gemaakt in de vorm van het getal “40”, wat een prominente plaats kreeg in de ruimte. Deze decoratie van paarse en gouden ballonnen was ideaal voor fotomomenten en onderstreepte het jubileumthema van het evenement. Ook plaatsten we bedrukte reuzenballonnen met het getal “40” in goudkleur, wat zorgde voor extra aandacht voor dit bijzondere jubileum.

Impact

De ballondecoraties zorgden voor een opvallende en feestelijke ambiance die goed aansloot bij de uitstraling van ICRA en de locatie van de Cruise Terminal. Het 40-jarig jubileum werd gevierd met een uitstraling die zowel elegantie als feestelijkheid uitstraalde. De gasten konden genieten van een sfeervolle setting die perfect paste bij de betekenisvolle momenten van deze conferentie. Dankzij de ballondecoraties van Amazing Balloons werd deze mijlpaal op een gedenkwaardige manier gevierd.

Over Amazing Balloons

Amazing Balloons, gevestigd in Schiedam, is uw ultieme partner voor hoogwaardige en inventieve ballondecoraties. Met meer dan een kwarteeuw aan ervaring hebben wij de kunst van het ballon decoreren geperfectioneerd en kunnen we met trots zeggen dat we een van de meest betrouwbare en veelzijdige aanbieders in de regio zijn.

We begrijpen dat elk evenement uniek is, en daarom bieden we een uitgebreid portfolio van diensten aan. Van intieme verjaardagsfeestjes en bruiloften tot grootse bedrijfsopeningen en stadsfeesten; onze ballondecoraties voegen een extra dimensie van plezier en elegantie toe aan uw evenement. Ons assortiment is breed en gevarieerd: van traditionele latex ballonnen tot reuzenballonnen, en van helium gevulde ballonnen tot gepersonaliseerde, bedrukte ballonnen.

Ons deskundige team van decorateurs en ontwerpers staat klaar om uw visie om te zetten in realiteit. We werken nauw met u samen om ervoor te zorgen dat elk detail, van kleur tot formaat en opstelling, perfect past bij uw evenement en budget. En met onze punctuele leverings- en installatieservice hoeft u zich geen zorgen te maken over de logistiek; wij zorgen voor alles, van A tot Z.

Bij Amazing Balloons staat de tevredenheid van de klant voorop. We zetten ons in om niet alleen aan uw verwachtingen te voldoen, maar om ze te overtreffen. Of het nu gaat om een klein privéfeest of een grootschalig openbaar evenement, met Amazing Balloons bent u verzekerd van een onvergetelijke ervaring.

Wij nodigen u uit om de magie van Amazing Balloons zelf te ervaren. Neem contact met ons op en laat ons uw evenement transformeren tot een buitengewone viering.

Voor al uw Ballonnen & Ballondecoraties

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contact